coach en trainer

Sinds 5 jaar coach ik mensen met vraagstukken die in de kern gaan over identiteit. Dat kan zich uiten in allerlei klachten zoals burn out, somberheid, lichamelijke klachten of na een ingrijpende gebeurtenis. Ik maak ik gebruik van NLP-technieken, familieopstellingen, meditaties, ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte oefeningen. Het begint met jouw vraag. Wat maakt dat ik mij boos voel? Ik loop vast in mijn loopbaan.

Ik heb altijd last van mijn onderrug. Waarom eet ik mijn emoties weg? Mijn ademhaling gaat met mij aan de haal. Wat is het dat mij machteloos maakt? Waar komen de depressieve gevoelens vandaan? Mijn relatie loopt helemaal niet lekker en ik weet niet hoe dat komt. Waarom kom ik snel in conflict met andere mensen?

Ik geloof dat iedereen de antwoorden in zich heeft. Je ziet ze zelf niet omdat je er te dicht op staat. Ik loop een eindje met je mee op je levenspad en luister naar jouw verhaal. Ik coach je op de vraag die je op dit moment hebt in je leven. Ik laat je de mogelijkheden in jezelf zien zodat je zelf de verandering kunt maken. Alles ontstaat uit rust. En vanuit die rust kijken we samen naar je gedachten en je emoties. Hoe ze je beïnvloeden in je gedrag en zich uiten in je lichaam. We kijken naar waar je vandaan komt. Wat heeft je gevormd tot wat je geworden bent?

Ik zorg dat er weer beweging komt zodat je zelf verder kan. Maar wel met een wezenlijke verandering. Zodat je nieuwe ervaringen zult opdoen. Dan komt er als vanzelf weer vertrouwen in de toekomst.

 

Opleidingen
NLP Practitioner – 2009 – Bureau Land
NLP Master – 2011 – Bureau Land
Docent YinYoga – 2012 – Yoga4U
Docent Hatha Yoga – 2010/2014 – Yogadocentenopleiding Hara
Capital Coach – 2016/2017 – Bureau Land
Opsteller Familieopstellingen – 2018/2019 – Instituut voor Systemisch Werk

Lucille Dijkstra Coaching & Training